Allround Elektromonteur

WORD JIJ ONZE NIEUWE ALLROUND ELEKTROMONTEUR?

Scheepswerf Groot-Ammers bouwt premium motorjachten, gedreven door perfectie, prestatie en vormgeving. Op de werf, Scheepswerf Groot-Ammers, vindt de assemblage plaats van individuele schepen, vervaardigd door een compact team van betrokken vakmensen. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als allround elektromonteur ben jij dé specialist en het centrale aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties aan boord gedurende de bouw van het jacht. Je doet zelf ook allerhande werkzaamheden zoals kabelbomen maken, kabels trekken maar ook aansluiten en inbedrijfstellen van diverse elektrische systemen.

EN WIE BEN JIJ?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Onderstaand vind je de vacature met vereisten, contact details en aanvullende informatie over de functie. Wie weet tot snel!

Stuur je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@sgbv.eu. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Vacature PDF

Contact us

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2020 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep