Allround Monteur

WORD JIJ ONZE NIEUWE ALLROUND MONTEUR?

Scheepswerf Groot-Ammers bouwt premium motorjachten, gedreven door perfectie, prestatie en vormgeving. Op de werf, Scheepswerf Groot-Ammers, vindt de assemblage plaats van individuele schepen, vervaardigd door een compact team van betrokken vakmensen. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Heb jij ervaring in mechanische montage of wil je dat graag leren? Kan je goed technische tekeningen leren, ben je pro-actief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou. Als allround mechanisch monteur ga je aan de slag met de installatie van hoofd- en hulpsystemen, denk hierbij aan ventilatie, elektrische systemen, brandstof- en koelwatersysteem en veel meer. Ook plaats je grotere componenten zoals generatoren en voortstuwingsmotoren.

EN WIE BEN JIJ?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Onderstaand vind je de vacature met vereisten, contact details en aanvullende informatie over de functie. Wie weet tot snel!

Stuur je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@sgbv.eu. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Vacature PDF

Contact us

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2020 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep