WORD JIJ ONZE NIEUWE ALLROUND TIMMERMAN?

Scheepswerf Groot-Ammers bouwt premium motorjachten, gedreven door perfectie, prestatie en vormgeving. Op de werf, Scheepswerf Groot-Ammers, vindt de assemblage plaats van individuele schepen, vervaardigd door een compact team van betrokken vakmensen. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.


FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als allround timmerman ben je bezig met het zelfstandig bouwen van interieur onderdelen voor onze exclusieve jachten, of je doet aanpassingen aan een bestaand interieur. Geen enkel ontwerp en interieur is hetzelfde, de mate van afwisseling en technische uitdaging is zeer groot. Je werkt in de top van de jachtbouw, er is dus volop ruimte voor aandacht, precisie en concentratie om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen.

EN WIE BEN JIJ?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Onderstaand vind je de vacature met vereisten, contact details en aanvullende informatie over de functie. Wie weet tot snel!

Stuur je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@sgbv.eu. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Vacature PDF

Contact us

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2020 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep