WORD JIJ ONZE NIEUWE MEEWERKEND VOORMAN?

Scheepswerf Groot-Ammers bouwt premium motorjachten, gedreven door perfectie, prestatie en vormgeving. Op de werf, Scheepswerf Groot-Ammers, vindt de assemblage plaats van individuele schepen, vervaardigd door een compact team van betrokken vakmensen. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Je houdt toezicht op en geeft aansturing aan een groep productiemedewerkers. Je bewaakt dagelijks de planning, voortgang en kwaliteit van het project op productieniveau. Je bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en zorgt dat jouw team zich houdt aan de veiligheids-, gezondheids- en milieuregels. Daar waar nodig neem je corrigerende maatregelen. Je begeleidt de productiemedewerkers en houdt rekening met de capaciteiten van de verschillende medewerkers.

EN WIE BEN JIJ?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Onderstaand vind je de vacature met vereisten, contact details en aanvullende informatie over de functie. Wie weet tot snel!

Stuur je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@sgbv.eu. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

VACATURE PDF

Contact us

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2020 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep