Scheepswerf Groot-Ammers is een internationale high-end luxe jachtbouwer. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten - onder de namen Zeelander Yachts en sinds 2018 DutchCraft - op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen, en aan de toekomst van werf. We zijn groeiende en altijd op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

Wij zoeken een Stagiair Marketing & Communicatie (meewerkstage 3de-jaars)
Periode dinsdag 1 februari t/m vrijdag 22 juli 2022

We zijn op zoek naar iemand die geïnspireerd is door ons merk. Iemand die met ons mee wil werken om van Zeelander het nummer 1 jachtmerk ter wereld te maken en die het nieuwe merk DutchCraft sterk in de markt wil zetten. Heb jij het in je om met ons team Zeelander en DutchCraft naar ‘the next level’ te helpen?

Wat ga je doen:

Als stagiair Marketing & Communicatie heb je natuurlijk affiniteit met marketing en communicatie en mag je je bij Scheepswerf Groot-Ammers dan ook echt bezig gaan houden met vrijwel alle marketingwerkzaamheden binnen het bedrijf. In overleg met de Marketing Manager voer je jouw missie uit om van Zeelander en DutchCraft wereldwijd een begrip te maken. Hiernaast is er ruimte voor ontwikkeling en uitvoering van je eigen ideeën om dit doel te bereiken. Je bent creatief, zelfstandig en leergierig. Je neemt mede verantwoording voor de planning en uitvoering van verschillende projecten. Denk hierbij aan social media, nieuwsbrieven, press releases, updaten website content en de organisatie van uiteenlopende evenementen. Daarnaast ondersteun je bij inbound sales en werk je in ons Marketing Automation systeem Hubspot.

Wie ben jij:

Als jij denkt dat je het in je hebt om deze missie aan te gaan ben je welkom voor een gesprek. Wel zijn er een aantal skills die “de job” makkelijker maken:

Je beheerst de Engelse taal;
Je schrijft creatief en foutloos;
Je hebt sociale vaardigheden;
Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
Je bent zelfstanding en kunt goed plannen en organiseren.

Plus punten:

Je hebt affiniteit met boten/watersport;
Je hebt een goed grafisch oog;
Je kunt werken met de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator;

Wat wij bieden:

Een goede stagevergoeding;
Vrijheid voor school/studieopdrachten en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
Een jong marketingteam bestaande uit een Marketing Manager, Brand Manager en Content Marketeer waar
je veel van kunt leren;
Automatisch lid van het testteam, we kunnen niet opleveren zonder proefvaart!
Gezellige vrijdagmiddag borrels & team-uitjes.

Enthousiast?
Is dit jouw droomstage en pas je in het bovenstaande plaatje? Stuur dan nu je CV en motivatie naar Linda van Buuren, marketing@zeelander.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047Naar vacature overzicht >>
Naar homepagina >>
No items found

Contact us

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2021 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep