Vacature Allround Elektromonteur

Scheepswerf Groot Ammers is een internationale high-end luxe jachtbouwer, gevestigd in Groot-Ammers. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar van Scheepswerf Groot Ammers. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen en aan de toekomst van de scheepswerf. We zijn groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

Wij zoeken een Allround Elektromonteur

Wie ben jij

Je hebt ervaring als Elektromonteur;
Je bent betrouwbaar en kunt nauwkeurig werken;
Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren;
Je houdt van mooie dingen maken.

Wat ga je doen

Als allround elektromonteur ben jij dé specialist en het centrale aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties aan boord gedurende de bouw van het jacht. Je doet zelf ook allerhande werkzaamheden zoals kabelbomen maken, kabels trekken maar ook aansluiten en inbedrijfstellen van diverse elektrische systemen.

Wat de functie zo interessant maakt, is dat je in aanraking komt met verschillende werkzaamheden aan boord. Je werkt in de hoogste divisie van de jachtbouw waar de omvang en complexiteit van elektronische componenten snel toeneemt. Hierdoor krijg je te maken met een enorme variëteit aan systemen en installaties. Voortstuwing, generatoren, scheepsautomatiseringssystemen, entertainmentsystemen, NAVCOM-systemen: alles met een elektrische aansturing.

Met het aangeleverde engineeringpakket ga je aan de slag. Geen ontwerp is hetzelfde, alles is stukproductie, dus de afwisseling en technische uitdaging is groot. Vanaf het moment dat engineering de specificaties heeft vastgesteld, zorg jij voor de aansturing van subcontractors. Het standaardiseren van de systemen volgens een vastgestelde kwaliteit voor de verschillende leveranciers is een belangrijk onderdeel van je functie. Jij bent de schakel tussen engineers, leveranciers en de klant en kwaliteitsborging in alle fasen van de productie.

Wat wij bieden

Buiten een goed salaris;
Een zelfstandige rol in een groeiend internationaal bedrijf;
Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
Een supergezellig en jong team;
Automatisch lid van het Scheepswerf Groot Ammers testteam, we kunnen niet opleveren zonder proefvaart!
Gezellige vrijdagmiddag borrels & team-uitjes;
Een premievrij pensioen;
En maar liefst 35 vakantiedagen!

Enthousiast?

Is dit jouw droombaan en pas je in het bovenstaande plaatje? Stuur dan nu je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@sgbv.eu. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.  


Naar vacature overzicht >>
Naar homepagina >>
No items found

Contact us

* = Required field

Contact

Scheepswerf Groot-Ammers
Gelkenes 44B
2964 AC Groot-Ammers The Netherlands

+31 (0)184 785 047
info@sgbv.eu
© 2021 Scheepswerf Groot-Ammers  - Disclaimer - privacy - Website created by Vanderperk Groep